BlackBerry Pearl 9105

BlackBerry Pearl 9105: slankste van zijn familie Op zoek naar BlackBerry-gemak in een compacte behuizing? Duikel dan de BlackBerry Pearl 9105 op.

Door dit pareltje van een numeriek toetsenbord te voorzien is deze BlackBerry de slankste van zijn familie. Toch hoef je geen gemak te missen. Zo is de laatste versie van het BlackBerry-OS aanwezig en scroll je met het optische trackpad moeiteloos door menu’s en berichten.

Dankzij de speciale muziektoetsen luister je verder snel en simpel naar je favoriete artiesten. Vanzelfsprekend is ook e-mail en instant messaging aanwezig, bekijk je Office-bestanden en schiet je 3,2-megapixelfoto’s. De BlackBerry Pearl 9105 herbergt een zee aan mogelijkheden.

Kruip uit je schelp en maak contact met de wereld Kruip uit je schelp met de BlackBerry Pearl 9105. Het opstellen van berichten is door de ruime knoppen van het numerieke toetsenbord namelijk kinderspel. Ook SureType helpt mee.

De Pearl 9105 onthoudt jouw meest getikte woorden waardoor je steeds sneller een bericht af hebt. Met de HSDPA- en wifi-verbinding beweeg je verder soepel over het internet. Foto’s en filmpjes stuur je met de Pearl 9105 zo naar communities zoals Facebook of MySpace. Familie en vrienden houden dus overal ter wereld bij wat je allemaal meemaakt. Toe aan een goed gesprek? Doordat de BlackBerry Pearl 9105 even zuinig met zijn energie omgaat als de beste parelduikers bel je tot 5,5 uur non-stop.

Ga naar overzicht webwinkels die losse BB toestellen verkopen