BlackBerry 8520 Curve

De BlackBerry 8520 Curve Black heeft zowel een audio en videospeler.  de audio speler speelt onder andere MPS, AAC, AAC+ en WMA bestanden af. De videospeler ondersteunt bestanden zoals DivX, XviD , MPEG4 en WMV. Met deze GSM op zak hoeft u zich dus nooit meer te vervelen.

Deze GSM is verder ook nog voorzien van een digitale camera. Dankzij de 2 megapixel camera kunt u met BlackBerry 8520 Curve Black mooie foto’s en video’s maken van al uw mooiste momenten.

BlackBerry 8520 Curve Black
Met de BlackBerry 8520 Curve Black beschikt u dus over een prima toestel met de herkenbare BlackBerry look. Het toestel heeft een afmeting van 109 x 60 14mm en een gewicht van 106 gram. Het scherm is weer een 2.6 inch groot TFT kleurenscherm met een resolutie van 320 x 240 pixels. Onder het scherm zit zoals bij de meeste BlackBerry toestellen een volledig qwerty toetsenbord wat het typen van berichten en e-mails gemakkelijker en sneller maakt.

Zoals gezegd is de handige trackball vervangen door een trackpad welke ook zeer gemakkelijk werkt. Deze BlackBerry 8520 Curve Black heeft 256mb geheugen wat nog verder kan worden uitgebreid met een microSD geheugenkaartje tot maximaal 16gb. Het overzetten van uw bestanden kunt u doen via een microUSB verbinding of via bluetooth. De Li-Ion 1150 mAh batterij zorgt er verder voor dat deze mobiele telefoon een totale gesprekstijd van 270 minuten en een stand-by tijd van 408 uur heeft.

Ga naar overzicht webwinkels die losse BB toestellen verkopen