Losse BlackBerry toestellen

Ben je op zoek naar losse BlackBerry toestellen? Dan zit je hier goed! Tegenwoordig koopt men steeds vaker een los toestel dat simlockvrij is om goedkoper te bellen, sms-en of te internetten. Zo kan je de kosten – uiteindelijk – goedkoper houden als je bijvoorbeeld alleen maar veel sms’t. Zeker nu ‘mobiel internet’ steeds duurder begint te worden. Uiteindelijk, want de aanschaf van een los toestel is niet goedkoop. Maar de aanschaf van een los toestel en belbundels kan na een jaar goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een BlackBerry toestel met een vast abonnement. Bovendien komen er steeds aantrekkelijkere sim only deals bij zoals die van Robin Mobile waar je voor een bedrag van 39,95 per maand alles onbeperkt hebt! Je leest het goed; bellen, sms-en en internetten onbeperkt.

Nieuw blackberry toestel
Eindelijk is er weer een nieuw BlackBerry toestel op komst. Het heeft dik een jaar geduurd, maar begin 2013 zal er een nieuw toestel worden gelanceerd. Het toestel gaat de Blackberry 10 heten.

Een los toestel geeft je uiteindelijk ook meer ‘vrijheid’. Dan ben je vrij in de keuze van bijvoorbeeld een sim only abonnement. Dit kost je veel minder dan als je het toestel in combinatie met een duurder abonnement neemt.

Ben je van plan om langer dan een jaar te doen met je toestel? Dan wordt het helemaal interessant. De 2 jarige sim only abonnementen zijn goedkoper dan de 1 jarige.

Ook een prepaid pakket kan aantrekkelijk zijn als je maar weinig belt of voornamelijk gebeld wordt.

Wij hebben de beste webshops geselecteerd die de meeste losse BlackBerry toestellen verkopen.

BelSimpel – 2 losse BB toestellen 

Phoneshop – 8 losse BB toestellen

Studentmobiel – 4 losse BB toestellen

GSMwijzer.nl – 5 losse BB toestellen

Zijn dit ze?

Ja. Dit zijn de aanbieders van losse BlackBerry toestellen. Partijen als KPN, Hi, Telfort en T-Mobile ‘leven’ van de abonnementen en daarom zijn de toestellen vaak goedkoop of goedkoper. Daarom vind je bij deze aanbieders geen losse toestellen. Alleen enkele GSM webshops bieden losse toestellen aan.